Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
( Po-Pá, 09-17h )
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
28.02.2019 O nás
Přihlašování přes Facebook a instagram
Nové možnosti přihlášení ke svému uživatelskému účtu a to přes Instagram, Facebook a Moje ID. číst celé
Zobrazit všechny články

 

 

 

Ovoce, zeleninu a ostatní Fresh produkty

dodáváme pouze 100% čerstvé.

Rozvozy pouze Ostrava

a přilehlé okolí.

Zboží je řádně uspořádáno do

papírových tašek

Mnoho možností plateb


 

 

Upozornění na složení a informace o výrobcích

Snažíme se aby veškeré informace o výrobcích a

jejich složení bylo maximálně správné a jasné,

stává se,že výrobci změní složení výrobku

aniž by o tomto kroku informovali.

Jen Vás tímto upozorněním prosíme, aby jste nespoléhali pouze

na informace námi uveřejněné, ale aby jste si vždy,

také přečetli etiketu na zboží.

Veškeré krájené salámy, chlazené maso či chlazené ryby

spotřebujte do 48h od jejich dopravení k Vám.

 

 

 

 


05.01.2017

Cukr

Hrubosti cukrů

  • Moučkový - nejjemnější
  • Krupice - jemnější
  • Krystal - nejhrubší
  • Kostkový - kostky cukru
  • Homole cukru - dnes již nepoužívaný produkt

Cukr z řepy

Řepa se propere vodou a zbaví nečistot, následně se speciálně nařeže a následně se z ní louhuje cukr (zbytky z výroby se krmí dobytek). Cukerná šťáva se následně čistí a různě chemicky upravuje a následně se vaří a nechává se z ní odpařovat voda a tkto cukr začne krastalizovat a začína se podobat cukru co již známe. Na konci procesu výroby se vše ještě pročistí a následně se upravuje do forem které si může každý koupit v obchodě.

Třtinový cukr

Vyrábí se ve své podstatě stejně jako cukr bíly ze řepy.

 

Obsah energie na jeden gram - 16,8kj

 

Trocha historie cukru

Cukr byl v dávné minulost vzácností skoro stejně jako orientální koření. Postupem času a následnou průmyslovou revolucí a průmyslovou výrobou se stával častěji a lépe dostupným sladidlem. A dnes je možno konzumovat cukr každý den " o tom zda je to správně či nikoli zde polemizovat nebudeme". Sacharidy jako takové, ale k životu samozřejmě potřebujeme. Poprvé se s ním člověk setká již v mateřském mléku.Toto je samzřejmě jiný druh sacharidu než ten , který pak konzumujeme ve formě bílého cukru z cukrové řepy.

 

Kompletní nabídku cukrů z obchodu Můj nákup Ostrava naleznete ZDE.

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli
Kontakty

info@mujnakupostrava.cz

+420 608 886 135  (Po,Pá - 09-17h)

+420 777 000 664  (Po,Pá - 09-17h)

Jsme na Facebooku

Jsme na Instagram

 Copyright © MujNakupOstrava.cz    
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.