Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 22,0 Kč
naše cena 319,0 Kč
naše cena 179,0 Kč

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1,8 Kč
naše cena 17,0 Kč
naše cena 89,0 Kč

 

 

On-line supermarket pro Ostravu

Jsme obchod, který funguje on-line.

Ovoce a zeleninu dodáváme pouze takové, jaké bychom si koupili i my.

100% čerstvost.

Rozvozy pro Ostravu

a přilehlé okolí.

Zboží máte řádně uspořádáno do jednorázových recyklovaných papírových tašek.

Mnoho možností platby.


 

Zákaznická sekce

 

 

Obchodní podmínky

Platba a doprava

Vratné obaly

Kontakty

 

Platební metody

 

 

 

 

 

Blog o potravinách

 

 

Upozornění na složení a informace o výrobcích

Snažíme se aby veškeré informace o výrobcích a jejich složení bylo maximálně správné a jasné, stává se,že výrobci změní složení výrobku aniž by o tomto kroku informovali.  Proto nemůžeme příjmout plnou odpovědnost za zde uvedené informace. Nikterak toto neomezuje Vaše zákonné nároky (na vrácení zboží aj.). Jen Vás tímto upozorněním prosíme aby jste nespoléhali pouze na informace námi uveřejněné, ale aby jste si vždy také přečetli etiketu na zboží.

Krájené salámy a maso

Veškeré krájené salámy, chlazené maso či chlazené ryby spotřebujte do 24h od jejich dopravení k Vám.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


29. 11. 2016 | Recepty

Domácí jogurt

Na výrobu domácího jogurtu potřebujete mléko (doporučujeme plnotučné či čerstvé mléko) a několik lžič kvalitního jogurtu s živou jogurtovou kultůrou, zavařovací sklenice či sklenice od přesnídávky, kovovou metličku a potravinářský teploměr, ale ten není důležitý, zvládnete teplotu zjistit prstem.

 

Přesný recept : 1l mléka, 4lžíce jogurt (Holandia, Activia apod.)

Materiálově toť vše.

 

  • Mléko nalijeme do hrnce a prohřejeme na teplotu cca 80°C a následně schladíme na teplotu ve které dokážete udržet prst  cca 40°C. Trošku mléka přidáme do kelímku s jogurtem a promícháme a pak vše přidáme do hrnce popřípadě můžete mlékem propláchnout kelímek od jogurtu a opět nalít do hrnce. Vše promícháme metličkou. Toto pak rozlijeme do skleniček, či kelímků. A teď vše vložíme do polystyrenové bedýnky či většího hrnce vystlaného utěrkama. Jogurty přikryjeme další utěrkou a poklicí a můžeme postavit k topení či dát do peřin. Přes noc se nám jogurt pěkně vytvoří a ráno je hotový. V lednici by pak měl vydržet týden.
  • Můžete pak přidávat přísady dle libosti.

 

Ingredience pro výrobu domácího jogurtu z obchodu Můj nákup Ostrava naleznete ZDE.