Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
( Po-Pá, 08-17 h )
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Info
  3. Recepty
  4. Pstruh na grilu
  • Štítky blogu
09.07.2017
Recepty

Pstruh na grilu

Na pstruha na grilu potřebujete pouze čerstvé pstruhy z našeho obchodu, několik plátku citrónu, kousek másla,mořskou sůl a alobal.

Každého vyvrhnutého pstruha osolíme mořskou solí a do těla mu vložíme 2-3 kolečka citronu podle velikosti pstruha, vnitřek pstruha také posolíme a mezi citróny dáme kousky másla a zabalíme do alobalu na 2x. Toto je nejúžasnější příprava pstruha na grilu co můžete udělat, kdo opravdu potřebuje může ještě do těla pstruha vložit tymián nebo jiné bylinky, ale toto my nedoporučujeme. V jednoduchosti je krása.

 

Doporučená doba grilování ať na kameni či na roštu(na roštu doporučujeme více hlídat) cca 15min z každé strany.

 

 

Něco pro gurmány- nejkvalitnější maso je na pstruhovi tzv.líčko. Kousínek pod okem (na obou stranách) zabořte lehce nůž a zde naleznete líčko. je to nejúžasnější a nejkvalitnější masíčko co Vám pstruh může nabídnout...taková pstruží svíčková :-) akorát má cca 1g a má velikost hrášku, ale i tak si na něm pochutnáte.

Ingredience 1 porce- pstruh, sůl, cca 1m alobalu, cca 40g másla, 3kolečka citrónu

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

   

Kontakty

info@mujnakupostrava.cz

+420 608 886 135  (Po,Pá - 08-17h)

+420 778 483 836  (Po,Pá - 08-17h)

Jsme na Facebooku

Jsme na Instagram

 Copyright © MujNakupOstrava.cz    
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.