Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 22,0 Kč
naše cena 319,0 Kč
naše cena 179,0 Kč

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1,8 Kč
naše cena 17,0 Kč
naše cena 89,0 Kč

 

 

On-line supermarket pro Ostravu

Jsme obchod, který funguje on-line.

Ovoce a zeleninu dodáváme pouze takové, jaké bychom si koupili i my.

100% čerstvost.

Rozvozy pro Ostravu

a přilehlé okolí.

Zboží máte řádně uspořádáno do jednorázových recyklovaných papírových tašek.

Mnoho možností platby.


 

Zákaznická sekce

 

 

Obchodní podmínky

Platba a doprava

Vratné obaly

Kontakty

 

Platební metody

 

 

 

 

 

Blog o potravinách

 

 

Upozornění na složení a informace o výrobcích

Snažíme se aby veškeré informace o výrobcích a jejich složení bylo maximálně správné a jasné, stává se,že výrobci změní složení výrobku aniž by o tomto kroku informovali.  Proto nemůžeme příjmout plnou odpovědnost za zde uvedené informace. Nikterak toto neomezuje Vaše zákonné nároky (na vrácení zboží aj.). Jen Vás tímto upozorněním prosíme aby jste nespoléhali pouze na informace námi uveřejněné, ale aby jste si vždy také přečetli etiketu na zboží.

Krájené salámy a maso

Veškeré krájené salámy, chlazené maso či chlazené ryby spotřebujte do 24h od jejich dopravení k Vám.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


03. 04. 2017 | Recepty

Smažený banán

Smažený banán je jeden z nejrychlejších moučníků na světě a bez lepku a přidaných příměsí potravinářského průmyslu. Je to čistý přírodní moučník. Poradíme Vám jak si jej připravit v klidu domova co nejlépe.

Budete potřebovat na 1porci - 1ks banánu ,20g másla cukr půl kávové lžičky, vymačkaný 1/2 pomeranč, a popřípadě střik bílého vína či rumu (může být i tzv. tuzemák).

Rozpustíte máslo na pánvi a přidáte oloupaný a podélně překrojený banán, lehce osmahnete z obou stran (opatrně při otáčení lehce se banán láme), do másla přidáte tu trošku cukru necháte rozpustit, zastříknete šťávou z pomeranče prohřejete, stáhnete plamen a zastříknete alkoholem. Opatrně neb i při stáhnutém plameni alkohol více či méně vzplane a projde ovocem a vypaří se (tato část tzv.flambování uzavře karamel a cukry na banánu).

Můžete podávat. Doporučujeme přidat na okraj talíře lžíci zakysané jemné smetany. vaše chuťové pohárky vystřelí až k Marsu a zas zpět. Kdo má doma hořkou čokoládu ozdobí lehce hoblinkami které vytvoří na obyčejném struhadle.