Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 319,0 Kč
naše cena 179,0 Kč

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1,8 Kč
naše cena 17,0 Kč
naše cena 89,0 Kč

 

 

On-line supermarket pro Ostravu

Jsme obchod, který funguje on-line.

Ovoce a zeleninu dodáváme pouze takové, jaké bychom si koupili i my.

100% čerstvost.

Rozvozy pro Ostravu

a přilehlé okolí.

Zboží máte řádně uspořádáno do jednorázových recyklovaných papírových tašek.

Mnoho možností platby.


 

Zákaznická sekce

 

 

Obchodní podmínky

Platba a doprava

Vratné obaly

Kontakty

 

Platební metody

 

 

 

 

 

Blog o potravinách

 

 

Upozornění na složení a informace o výrobcích

Snažíme se aby veškeré informace o výrobcích a jejich složení bylo maximálně správné a jasné, stává se,že výrobci změní složení výrobku aniž by o tomto kroku informovali.  Proto nemůžeme příjmout plnou odpovědnost za zde uvedené informace. Nikterak toto neomezuje Vaše zákonné nároky (na vrácení zboží aj.). Jen Vás tímto upozorněním prosíme aby jste nespoléhali pouze na informace námi uveřejněné, ale aby jste si vždy také přečetli etiketu na zboží.

Krájené salámy a maso

Veškeré krájené salámy, chlazené maso či chlazené ryby spotřebujte do 24h od jejich dopravení k Vám.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


28. 02. 2017 | Recepty

Tatarský biftek

Na tatarák se vezme jemně "namleté" hovězí maso, správně by mělo být naškrábáno nožem, ale popravdě víme, že jej vícečiméně všichni melou. Toto maso se pak ochucuje jemně nakrájenou cibulí, hořčicí, solí, pepřem, worcestrovou omáčkou, kečupem (rajským protlakem), chilli a vyječným syrovým žloutkem.

Tato směs se následně vytvaruje tvořítkem do oválku či do kuluté verze ve formě většího karbenátku. Kdo nepřidá vaječný žloutek přímo do směsi může na vytvarovaný tatarák udělat důlek a zde žloutek opatrně položit ať se nerozteče.

Tato masová směs se doplňuje následně opečenými chleby ať už na sucho či na tuku a čerstvými stroužky česneku, kterými si opečené chleby nejprve potřeme a následně na ně nandáme tatarák. Ideální je maso po promíchání s ingrediencemi a vytvarování nechat cca 2h odležet v lednici ať chutě projdou masem.

Vše potřebné pro výrobu tatarského bifteku v pohodlí svého domova v Ostravě najdete v naší nabídce.

Recept pro 2-3 strávníky: 500g masa, mletý černý a nebo bílý pepř, 1ks šalotka či červená cibule, worcestrová omáčka, žloutek, hořčice, rajský protlak, 9 krajíců chleba a 4stroužky česneku. Sádlo na opečení chlebů cca 80g.