Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
( Po-Pá, 09-17h )
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
19.03.2019 O nás
Přihlašování přes Facebook a instagram
Nové možnosti přihlášení ke svému uživatelskému účtu a to přes Instagram, Facebook a Moje ID. číst celé
Zobrazit všechny články

 

 

 

Ovoce, zeleninu a ostatní Fresh produkty

dodáváme pouze 100% čerstvé.

Rozvozy pouze Ostrava

a přilehlé okolí.

Zboží je řádně uspořádáno do

papírových tašek

Mnoho možností plateb


 

 

Upozornění na složení a informace o výrobcích

Snažíme se aby veškeré informace o výrobcích a

jejich složení bylo maximálně správné a jasné,

stává se,že výrobci změní složení výrobku

aniž by o tomto kroku informovali.

Jen Vás tímto upozorněním prosíme, aby jste nespoléhali pouze

na informace námi uveřejněné, ale aby jste si vždy,

také přečetli etiketu na zboží.

Veškeré krájené salámy, chlazené maso či chlazené ryby

spotřebujte do 48h od jejich dopravení k Vám.

 

 

 

 


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Bc.Kamil Sedlář., se sídlem Kubínova 58, Ostrava Heřmanice 71300, IČ 76559289, DIČ CZ8004125514.(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které jsou nezbytné pro naplňování dodavatelské smlouvy.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@mujnakupostrava.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kontakty

info@mujnakupostrava.cz

+420 608 886 135  (Po,Pá - 09-17h)

+420 777 000 664  (Po,Pá - 09-17h)

Jsme na Facebooku

Jsme na Instagram

 Copyright © MujNakupOstrava.cz    
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.